Avatar uživatele
zjentek

Jak přeložit stream do češtiny?

Potřeboval bych přeložit audiovizuální proud, třeba tady:

https://www.y­outube.com/wat­ch?v=AmC9SmCBUj4&fe­ature=youtu.be

Je to nějak možný? ;)

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? orestez, aliendrone před 2173 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
aliendrone

No konkrétně v tomto případě natáhni titule do překladače. Připrav se, že třeba Google překladač jsou parádní jatka! Ale někdy je to funny, co ten nesmysl vypotí. ;) :D :D

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Alesh

viz zdroj

Zdroj: https://transla­te.google.cz/?hl=cs&t­ab=wT#en/cs/00%3A00%0A­right%20the%20g­uide%20to%20co­oking%20the%20per­fect%0A00%3A01%­0Asteak%20hot%20p­an%20the%20se­cret%20here%20is%20to­%20make%0A00%3A04­%0Asure%20that%20­we%20literally%20se­ar%20the%20ste­ak%0A00%3A06%0A­and%20not%20bo­il%20it%20sea­son%20it%20fir­st%0A00%3A09%0A­beautifully%20do­ne%0A00%3A10%0A­get%20some%20ni­ce%20large%20gra­ins%20of%20pep­per%20so%0A00%3A14%0A­you%20got%20a%2­0nice%20bit%20o­f%20heat%20mop%20u­p%20all%0A00%3A17­%0Athat%20sea­soning%20and%20sor­t%20of%20push%20in%20for­%0A00%3A20%0A­most%20importan­t%20parts%20to%20ma­ke%20sure%20y­ou%0A00%3A21%0­Atake%20them%20­out%20the%20fr­idge%2020%20mi­nutes%0A00%3A2­3%0Abefore%20y­ou%20actually%20star­t%20cooking%20them%0A0­0%3A24%0Acookin­g%20a%20steak%20that's%20stone%20cold%20in%20the%0A00%3A27%0Acenter%20you%20have%20to%20overcook%20it%20on%20the%0A00%3A28%0Aoutside%20pans%20just%20started%20smoking%20touch%0A00%3A30%0Aof%20oil%20in%20all%20that%20round%20and%20then%20just%0A00%3A34%0Alay%20the%20steaks%20away%20always%20away%20from%20me%0A00%3A36%0Aand%20let%20the%20pan%20do%20the%20work%20that's%20the%0A00%3A39%0Akind%20of%20noise%20you%20want%20to%20hear%20in%20the%0A00%3A40%0Apan%20every%20time%20that%20nice%20sear%20again%20pair%0A00%3A43%0Aof%20tongs%20turn%20it%20over%20very%20carefully%0A00%3A46%0Aliterally%2030%20seconds%20the%20pan%20you%20can%20see%0A00%3A49%0Athe%20color%20beautiful%20that%20layer%20of%20fat%20on%0A00%3A51%0Athe%20back%20of%20the%20sirloin%20you%20want%20to%0A00%3A53%0Arender%20that%20down%20as%20well%20that's%20it%20there%0A00%3A55%0Aso%20hit%20that%20into%20the%20pan%20use%20the%20pan%20to%0A00%3A58%0Ayour%20advantage%0A00%3A59%0Atilt%20the%20pan%20let%20all%20that%20hot%20fat%20olive%0A01%3A01%0Aoil%20run%20down%20the%20back%20and%20it%20starts%20to%0A01%3A03%0Asear%20the%20steak%20even%20better%20and%20put%20it%0A01%3A05%0Aover%20the%20garlic%20in%20nice%20little%20flavor%20of%0A01%3A07%0Athe%20steaks%20doesn't%20need%20to%20be%20peeled%0A01%3A09%0Ajust%20lightly%20crush%20and%20then%20like%20it's%20a%0A01%3A13%0Areally%20nice%20flavor%20to%20the%20steak%20turning%0A01%3A15%0Aevery%20minute%20to%20got%20that%20nice%20even%20color%0A01%3A17%0Aand%20if%20you're%20turning%20your%20steaks%20every%0A01%3A19%0Aminute%20it%20starts%20to%20cook%20evenly%0A01%3A21%0Athen%20at%20a%20time%20it's%20really%20nice%20to%20get%0A01%3A24%0Athat%20nice%20fragrant%20sort%20of%20time%20and%0A01%3A28%0Atouch%20more%20I%20quite%20like%20my%20steaks%20rare%0A01%3A31%0Aso%20rare%20is%20here%20opposite%20the%20palm%20at%20the%0A01%3A34%0Atop%20medium%20is%20there%20and%20well-done%20is%20at­%0A01%3A36%0At­he%20top%20of%20y­our%20wrist%20an­d%20now%20I'm%20go­ing%0A01%3A39%­0Ato%20start%20of­f%20with%20my%20but­ter%20little%20knob­s%0A01%3A42%0A­of%20butter%20this%2­0is%20where%20the%20s­tate%20starts%0A01%3A44­%0Ato%20take%20on%20a%­20completely%20dif­ferent%20flavor%0A01%3A4­6%0Atilt%20the%20pa­n%20there%20jus­t%20base%20the%20s­teaks%0A01%3A49%­0Athat%20five-time%20like%20gar­lic%20nothing's%0A01%3A5­4%0Aburning%20an­d%20that's%20why%20we%20­started%20off%0A01%3A56%­0Awith%20olive%20o­il%20pepper%20gar­lic%20some%20sor­t%0A02%3A02%0A­of%20brush%20the%20gar­lic%20over%20of­f%20with%20the%0A02­%3A07%0Agas%20ta­ke%20them%20ou­t%20beautiful%20let%20­them%0A02%3A12%0A­rest%20and%20of­f%20and%20then%20f­rom%20there%20sli­ce%0A02%3A19%0A­rare%20going%20on%20to%­20medium%20ra­re

Upravil/a: Alesh

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
zjentek

Počkat! …„natáhni titule do překladače“, to může být pro NĚKOHO SLOŽITEJ PROCES!

před 2173 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
aliendrone

Pod videem napravo dole jsou tři tečky vedle sebe. Klikneš a vybereš „otevřít přepis“, nabereš titulky („omodříš“) z kontext. menu (rozbalí se klikem pravého myšítka) vybereš „kopírovat“, otevřeš okno překladače a tam to vložíš (v kontext menu vyběreš „vložit“) a klikneš na PŘELOŽIT (nebo co tam je za button, záleží na překladači).

V případě Google překladače ti vyjede tato komická záležitost:

00:00
správný průvodce pro vaření perfektní
00:01
Steak horké pánev je tu tajemství
00:04
ujistěte se, že doslova smažeme steak
00:06
a nevarejte to nejdříve
00:09
krásně hotovo
00:10
Získejte nějaké pěkné velké zrno pepře tak
00:14
máš trochu tepla vyčistit všechny
00:17
že ochucení a druh push pro
00:20
nejdůležitější části, abyste se ujistili
00:21
vyjměte je z chladničky 20 minut
00:23
než je skutečně začnete vařit
00:24
vaření steak, který je v kamenné zimě
00:27
centrum, musíte ji přetáhnout na
00:28
vnější pánve právě začaly kouřit
00:30
oleje ve všech těch kulatých a pak prostě
00:34
položte steriky vždy pryč od mne
00:36
a nechá panu dělat práci, která je
00:39
druh šumu, který chcete poslouchat v
00:40
pan vždy pokaždé, když se pěkný spánek znovu páruje
00:43
klempířů to velmi opatrně
00:46
doslova 30 vteřin pan můžete vidět
00:49
barva krásná, že vrstva tuku na
00:51
zadní část svíčkové, kterou chcete
00:53
že to tak je, že je to tam
00:55
tak zasuňte, že do pánve použijte pánev na
00:58
vaši výhodu
00:59
naklonit pánvi nechat všechny tučné olivové oleje
01:01
olej se spouští dolů a začíná
01:03
smažte steak ještě lépe a dejte je
01:05
přes česnek v příjemné chuti
01:07
steaky nemusí být oloupány
01:09
jen lehce rozdrtit a pak to jako a
01:13
opravdu pěkná chuť na točení steaků
01:15
každou minutu, abych získala tak příjemnou barvu
01:17
a kdybyste všechny steaky otočili
01:19
minutu začíná vařit rovnoměrně
01:21
pak je to opravdu hezké se dostat
01:24
to pěkné voňavé čas a
01:28
dotyk více Mám docela rád moje steaky vzácné
01:31
tak vzácný je tady naproti dlani u
01:34
horní médium je tam a dobře provedené je
01:36
horní část zápěstí a teď jdu
01:39
začít s malými knoflíky másla
01:42
z másla to je místo, kde stát začíná
01:44
aby získal úplně jinou chuť
01:46
nakloněte panvu právě na biftek
01:49
že pětkrát jako česnek nic není
01:54
spalování a proto jsme začali
01:56
s nějakým druhem olivového oleje
02:02
z česneku přečtěte česnek
02:07
plyn je odvést do krásných nechte je
02:12
odpočinout a vypnout a pak odtamtčit
02:19
vzácné až středně vzácné

Jo a pak by to tam (YT) mělo jít vložit pomocí přidat překlady, ale to jsem nikdy nedělal, titule si pouštím (pokud je video má) jen když mluví opravdu hrozně rychle blekingliš apod. ;) :D :D Příjemnou zábavu!

před 2173 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
zjentek

Hmm, klempířů to velmi opatrně… vzácné až středně vzácné… ;D ;D

Tak dík, teď už vím úplně všechno! ;)

před 2173 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
zjentek

…21. století a si přijdu jak v pravěku ;D

před 2173 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek