Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.květen 22:51

00:00
správný průvodce pro vaření perfektní
00:01
Steak horké pánev je tu tajemství
00:04
ujistěte se, že doslova smažeme steak
00:06
a nevarejte to nejdříve
00:09
krásně hotovo
00:10
Získejte nějaké pěkné velké zrno pepře tak
00:14
máš trochu tepla vyčistit všechny
00:17
že ochucení a druh push pro
00:20
nejdůležitější části, abyste se ujistili
00:21
vyjměte je z chladničky 20 minut
00:23
než je skutečně začnete vařit
00:24
vaření steak, který je v kamenné zimě
00:27
centrum, musíte ji přetáhnout na
00:28
vnější pánve právě začaly kouřit
00:30
oleje ve všech těch kulatých a pak prostě
00:34
položte steriky vždy pryč od mne
00:36
a nechá panu dělat práci, která je
00:39
druh šumu, který chcete poslouchat v
00:40
pan vždy pokaždé, když se pěkný spánek znovu páruje
00:43
klempířů to velmi opatrně
00:46
doslova 30 vteřin pan můžete vidět
00:49
barva krásná, že vrstva tuku na
00:51
zadní část svíčkové, kterou chcete
00:53
že to tak je, že je to tam
00:55
tak zasuňte, že do pánve použijte pánev na
00:58
vaši výhodu
00:59
naklonit pánvi nechat všechny tučné olivové oleje
01:01
olej se spouští dolů a začíná
01:03
smažte steak ještě lépe a dejte je
01:05
přes česnek v příjemné chuti
01:07
steaky nemusí být oloupány
01:09
jen lehce rozdrtit a pak to jako a
01:13
opravdu pěkná chuť na točení steaků
01:15
každou minutu, abych získala tak příjemnou barvu
01:17
a kdybyste všechny steaky otočili
01:19
minutu začíná vařit rovnoměrně
01:21
pak je to opravdu hezké se dostat
01:24
to pěkné voňavé čas a
01:28
dotyk více Mám docela rád moje steaky vzácné
01:31
tak vzácný je tady naproti dlani u
01:34
horní médium je tam a dobře provedené je
01:36
horní část zápěstí a teď jdu
01:39
začít s malými knoflíky másla
01:42
z másla to je místo, kde stát začíná
01:44
aby získal úplně jinou chuť
01:46
nakloněte panvu právě na biftek
01:49
že pětkrát jako česnek nic není
01:54
spalování a proto jsme začali
01:56
s nějakým druhem olivového oleje
02:02
z česneku přečtěte česnek
02:07
plyn je odvést do krásných nechte je
02:12
odpočinout a vypnout a pak odtamtčit
02:19
vzácné až středně vzácné

Zdroj: https://translate.google.cz/?hl=cs&tab=wT#en/cs/00%3A00%0Aright%20the%20guide%20to%20cooking%20the%20perfect%0A00%3A01%0Asteak%20hot%20pan%20the%20secret%20here%20is%20to%20make%0A00%3A04%0Asure%20that%20we%20literally%20sear%20the%20steak%0A00%3A06%0Aand

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.květen 22:51

viz zdroj

Zdroj: https://translate.google.cz/?hl=cs&tab=wT#en/cs/00%3A00%0Aright%20the%20guide%20to%20cooking%20the%20perfect%0A00%3A01%0Asteak%20hot%20pan%20the%20secret%20here%20is%20to%20make%0A00%3A04%0Asure%20that%20we%20literally%20sear%20the%20steak%0A00%3A06%0Aand