Avatar uživatele
kablik

Jak nato, mlsouni?

Z většiny klobásků nebo párků nelze stahnout střívka (obal) jak za studena tak za tepla, málokdy jsou tak jemná že při jídle nevadí. Neznáte nato nějaký fígl, hospodynky? Nebo že bych byl jen já takový mlsoun?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? BEAES před 4022 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
rybíz

Většina střívek na klobásách a párcích není určena ke stahování, pouze ty umělé.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Dřív se uvařené párky opláchly studenou vodou aby mohly jít oloupat/stáhnout. Jak je to dnes nevím, stahování je ztráta času.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
verka

Někdy to nejde ani ukousnout, to máš pravdu. Ale fígl na to nemám. Mohu ale doporučit dělat párky v mikrovlnce/propíchat je/nebo nad párou, je to chuťově lepší, mlsoune.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek