Avatar uživatele
Bronzový

Jak nato, mlsouni?

Z většiny klobásků nebo párků nelze stahnout střívka (obal) jak za studena tak za tepla, málokdy jsou tak jemná že při jídle nevadí. Neznáte nato nějaký fígl, hospodynky? Nebo že bych byl jen já takový mlsoun?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Bronzový

Většina střívek na klobásách a párcích není určena ke stahování, pouze ty umělé.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele

Dřív se uvařené párky opláchly studenou vodou aby mohly jít oloupat/stáhnout. Jak je to dnes nevím, stahování je ztráta času.


Avatar uživatele
Bronzový

Někdy to nejde ani ukousnout, to máš pravdu. Ale fígl na to nemám. Mohu ale doporučit dělat párky v mikrovlnce/propíchat je/nebo nad párou, je to chuťově lepší, mlsoune.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1010
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 381

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.