Avatar uživatele
Zlatý

Jak dlouho je potřeba macerovat byliny(stonek list květ) ve vodě, abych z nich dostal to nejlepší na sirup?

nálev a odvar jsem jako výluhy zamítnul, takže mně zbejvá jenom ten macerát a jaká je podle vás optimální doba macerování "měkkých" bylin, jako je kupř. mátá, meduňka, květ č.bez, strouhanej zázvor, levandule, jitrocel atd.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Stříbrný

Možná poradí v Jedové chýši

http://ladyrovena.blog.cz/…

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Osobně nechávám většinou 48 hodin.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1006
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 434
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 376

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.