Avatar uživatele
zjentek

Existuje nějaký dobrý důvod popíjet nápoj vzniklý smícháním instantní a běžné mleté kávy?

Odpověď „smícháním instantní a mleté kávy nezískáš nápoj nýbrž směs“ si Elkone strč někam, dobře víš, na co se ptám. Děkuju.

Zajímavá 0 před 343 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Dobrý důvod sice neexistuje, ale některým to tak chutná, tak to pijí.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
paul1

Já míchám kávovinu a kávu v poměru 1:1 už více roků. Předtím jsem měl občas problémy se žaludkem. Kávovinu (např. INKA) používám proto, že obsahuje čekanku, ječmen a žito.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
led

Po dopití máte menej kávového socu (lógru)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elkon

Mě do těch tvých nesmyslů netahej. S blbostmi si vystačíš sám.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Andulajede

Logický důvod opravdu neexistuje, namletá káva má většinou mnohem vyšší kvalitu než instantní břečka.
Ale jinak asi kvůli chuti nebo množství lógru co v šálku zbyde.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
zjentek

Elkon, to není pravda!

Nový příspěvek