Avatar uživatele
Pokročilý

Co s tvrdými nektarinkami?

Jak by mohly změknout?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele

Nekupovat. Je to "podtržené" ovoce, které není v konzumní zralosti.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Nechat dojít na sluníčku nebo v pokoji, ale tak třetí až čtvrtý den je sníst, aby neshnili


Avatar uživatele
Zlatý

dát na sluníčko voni dojdou nebo shnijou


Avatar uživatele

Doporučila bych pokrájet a povařit s trochou cukru. Použila bych je potom na nějakou buchtu, případně bych vmíchala trochu želatiny a byl by z toho báječný dezert.
Nemám s "docházením" příliš tvrdého ovoce dobré zkušenosti. Než mi tvrdé ovoce stačilo "dojít" tak i "odešlo" (shnilo).


Avatar uživatele
Stříbrný

nechat dozrát. Řekl bych že ale tvrdá nektarinka je lepší než ta rozplizlá.


Avatar uživatele
Zlatý

Nechat je pár dní při pokojové teplotě změknout. Já je mám ráda tvrdší.


Avatar uživatele
Stříbrný

Dát do sklenice ze zralými letními jablky ta uvolňuji plyn etylén který se používá třeba v dozrávárnách banánů.Nektarinka je nejlepší utržená zralá ze stromu. Doporučuji jíst bez trika. já jej musel hned prát.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1008
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 380

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.