Avatar uživatele
Pokročilý

Už ste dělali recept na tatarce helmansce?

dělali ste někdo maso naložené v tatarce jak je na etiketě?chutnalo vám?
máte jiný extra recept?

(jestli jí máte rádi už se tu jednou někdo ptal)

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Bronzový

Maso naložené v tatarce jsem dělala již několikrát, vždy moc chutnalo, bylo šťavnaté, nijak jinak kořenit nebylo potřeba. Ideál pro ty, komu se nechce připravovat marináda, nebo nemá rád kořeněná jídla

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Přesně tento recept ne, ale tchyně nedávno dělala vepřové v majonéze - zapečené v troubě - bylo to překvapivě výborné!


Avatar uživatele
Stříbrný

Výsledek bude stejný jako když maso naložíte do oleje a koření, citronové šťávy a hořtice.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1006
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 434
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 376

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.