Avatar uživatele
Pokročilý

Už ste dělali recept na tatarce helmansce?

dělali ste někdo maso naložené v tatarce jak je na etiketě?chutnalo vám?
máte jiný extra recept?

(jestli jí máte rádi už se tu jednou někdo ptal)

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Bronzový

Maso naložené v tatarce jsem dělala již několikrát, vždy moc chutnalo, bylo šťavnaté, nijak jinak kořenit nebylo potřeba. Ideál pro ty, komu se nechce připravovat marináda, nebo nemá rád kořeněná jídla

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Přesně tento recept ne, ale tchyně nedávno dělala vepřové v majonéze - zapečené v troubě - bylo to překvapivě výborné!


Avatar uživatele
Stříbrný

Výsledek bude stejný jako když maso naložíte do oleje a koření, citronové šťávy a hořtice.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 903
Zlatý annas 788
Zlatý marci1 514
Zlatý iceT 508
Zlatý gecco 467
Zlatý briketka10 439
Zlatý quentos 416
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 356

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.