Avatar uživatele
Bronzový

Není má domácí pekárna rozbitá, když výsledek pečení vypadá takto (viz foto v odkazu níže)?

Po nakynuti se zase zacne michat. Nemuze byt rozbita? Proc chleba vypada takto? Je to normalni bily chleb. http://postimg.org/…

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Špatným postupem. Mám ji taky a
nikdy mi takový chléb neupekla.
Možná si zvolil neprávný program
to nevím, ale u domácí pekárny to
snad ani není možné. Zkus ji dát
do servisu máš-li pochyby.
--------------------------
Může to být i špatnou moukou,
nebo droždím. Používám jen
sušené nikdy ne čerstvé není
dobré do pekárny.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele

asi proto je spadlej a nejspíš i nedopečenej. pekárnu na chleba jsem vyhodil po pár pokusech. chleba přímo z pekárny byl lepší, levnější a také vždy čerstvě upečený (také směs)


Avatar uživatele
Zlatý

Podle mého názoru je to špatný recept. Buď si dal málo nebo hodně droždí, nebo málo mouky.
Prubni jiný recept.


Avatar uživatele
Zlatý

Normální to neni. Buď špatný program, nebo porucha.


Avatar uživatele
Bronzový

necháváš tam hnětače?

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 899
Zlatý annas 786
Zlatý marci1 512
Zlatý iceT 508
Zlatý gecco 462
Zlatý briketka10 438
Zlatý quentos 416
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 356

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.