Ano, já si tak i předchystávám eidam na smažák, obalím a dám na mražák.
3Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, kapka, iceT
před 4976 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Může,opatrnosti je třeba u ryb,zvláště sladkovodních.
2Kdo udělil odpovědi palec? kapka, elektrikář
před 4976 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Obalovaný sýr se doporučuje před smažením nechat zmrazit nevytéká při smažení z obalu.Jinak solit maso před mražením raději né, sůl uvolňuje obsaženou vodu.
0
před 4975 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1678 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 582 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |