už delší dobu nám doma poletují moli a nemůžeme přijít na to, z čeho létají – nejspíš budou potravinoví, protože kolem šatníků se nehromadí.. je potřeba s tím něco dělat? v pár skříňkách máme ty lepící lapačky, někteří se už chytli.. uhynou po čase sami nebo se budou pořád množit?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? hanny 2, Damiana, anonym před 5145 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
http://www.odpovedi.cz/otazky/jak-zabespecit-spajsku-proti-potravinovim-molum
| 0 Nominace Nahlásit |
Boj s moly je běh na dlouhou trať. Chce to hlavně si pravidelně kontrolovat potraviny, papírové obaly a krabice a důsledně moly ničit. Jejich počet se může periodicky zvyšovat, či naopak. Zbavit je jich ale úplně, to je dost nereálná představa.
| 0 Nominace Nahlásit |

Uhynou sami, ale mezitím stačí naklást desítky svých potomků. Pokud je nebudeš postupně hubit zamoříš si s nimi všechno
| 0 Nominace Nahlásit |
Moli jsou eroticky zničitelní (ostatně jako každý tvor). Ty pásky co máte, jsou dobrá věc. Jsou napuštěné samiččími feromony a chlapíci se na ně chytnou. Doslova. Samičky je ignorují. Jenomže… Je to sice morbidní a zavání to holocaustem, ale samice jaksi bez svých protěšjků nemají možnost přivést na svět další „várku“ škodičů, a zemřou také. Tak se jich spolehlivě zbavíš. Asi do měsíce.
| 0 Nominace Nahlásit |
Boj s moly jsem už dávno vzdala!Když nějakej letí,tak ho prostě „proplesknu“.Chemií si byt zamořovat nehodlám,tak jen kontroluju potraviny,ale občas mi něco unikne..........
| 0 Nominace Nahlásit |
Já bych radši začala likvidovat. Dost se množí. Kup si takový lepící plátek, nalep to tam, kde létají nejvíce (ve špajzu..) a pak uvidíš. Nám se tam za 2 dny nachytalo nejmíň 5 molů.
|
0
před 5140 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek