Rokio

Je nejhorší konfrontace s blbcem, s bláznem, nebo se zlým člověkem?

S kým by jste se nechtěli opravdu setkat, pokud jde o tyto tři kategorie lidí?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? OmylCZ před 36 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
led

blbec je pejoratívne (hanlivé) označenie človeka ktorý svojim spôsobom nevyhovuje pohľadu hodnotiteľa. ale napriek tomu človek s týmto označením môže byť dobrý, usilovný jednoducho kladný človek, len jeho vlastnosti, konanie je v rozpore s týmto hodnotením.
Blázon, vo väčšine prípadov ide o zjednodušené označenie duševne chorého človeka, Prípadne ide o človeka, ktorého činy a reči nám nevyhovujú.

Najhoršia konfrontácia je so zlým človekom, ktorý sa navonok správa ako dobrý človek, svoje úmysly skrýva, aby zákerne „bodol odzadu.

Upravil/a: led

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
aliendrone

Zlý člověk? Brnkačka! Blázen? Nitz motz, ale dá se přežít. Debil (blbec)? TO JE PEKLO!

interakce s prvními dvěma typy není žádný med. Ale pořád tam platí nějaká „pravidla“, byt jakkoliv pokřivená/nep­řirozená. Zkrátka takové ty náležitosti, jako je kauzalita aj., běžně pochopitelné a užívané věci.

Jenže TO co dokáže vymyslet DEBIL? 😮 TWL to tě ani po maximálním, zcela vyčerpávajícím úsilí NENAPADNE. Na to nepřijdeš ani za bambilion let, i kdybys měl IQ astronomické. Proč? Protože BAGR! A to je ten správný důvod! Už to chápeš? 😕

Upravil/a: aliendrone

0 Nominace Nahlásit

Drap

Ve finále to vyjde tak na stejno. Nemám potřebu stýkat se ani s jednou uvedených kategorii

0 Nominace Nahlásit

elkon

To znamená s tebou, byla by to ztráta času pro každého, kdo má je trochu jasno v hlavě.

0 Nominace Nahlásit

zjentek

Mně nevadí žádný člověk.

Blázna je mně líto, blbec je bezmocný, no a zlého na potkání pravděpodobně zmlátím tak, že už ho jen stěží dají dohromady. Jo a mám komplexně u prdele, jakého bude pohlaví, nesnesu nerovnost, to především!!!

0 Nominace Nahlásit

WhiteCrow

I dobří lidé jsou občas zlí, stejně jako chytří lidé občas dělají hloupé věci, určitě nejhorší by byla konfrontace s člověkem co by byl zlej na mě

Upravil/a: WhiteCrow

0 Nominace Nahlásit

OmylCZ

Záleží na okolnostech

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek