Avatar uživatele
Monny

Jaký používáte bylinky k vaření a jestli sušené nebo čerstvé?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4252 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Terryle

Od tý doby, co si mamka založila bylinkovou zahrádku, jsem na nich absolutně závislá - se sušenejma to je nesrovnatelný. Čerstvý oregano, rozmarýn, šalvěj... a do pití mátu nebo meduňku. Taková sýrová omáčka na těstoviny s oreganem a rozmarýnem je naprostá slast... :o)

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
hanulka11

čerstvou petržel a pažitku , meduňku na čaj a jinak směsi sušených bylinek

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mili @

Jak kdy, do bramboráku sušenou majoránku, do polívky čerstvou petržel, hodně bylinek si na zimu zamražuji...

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
johana 56

Máta, meduńka, petržel, pažitka, bazalka, rozmarýn a další.Pokud možno čerstvé ze zahrádky nebo z truhlíku.V horším případě sušené,nebo zanražené.Rozhodně jsou jídla a čaje s bylinkami chutnější a vońavější.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Drahuška999

Zdravím, já jsem si docela dost nedávno také chtěla shánět nějaké ty zdravé potraviny a všechno tak nějak okolo a docela dost se mi osvědčila tato stránka zde - https://www.milota.com/… , díky které jsem si mohla pořídit docela dost velké množství různých potravin za dobré ceny :) Tak mrkněte. Mějte se.

Avatar uživatele
kropitko

Raději čerstvé, ale když nemám, tak sušené.

před 4252 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek