Avatar uživatele
Zlatý

Jak uspíšit "francouzské brambory" aby byly dříve hotové?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Dělat rakouské. To je blíž.
Doplňuji:
Ale francouzké také rád !

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Použitím předvařených surovin (brambory, uzené) a zvýšenou teplotou. Můžeš také uzené nahradit točeným.
Osobně dávám ale vše syrové a nespěchám, točený nepoužívám.


Avatar uživatele
Bronzový

Já nejdřív ty brambory tak 7 minut vařím a pak teprv nasypu do pekáče a smíchám s ostatníma věcma.


Avatar uživatele

Hodit je do ohně aby se pěkně propekly :)


Avatar uživatele
Stříbrný

Zapékám z již vařených brambor i uzeného masa, které nahrazuji i uzeninou. Nám chutná třeba salám Vysočina.Pak se vlastně jen to syrové vejce ještě upeče...

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Zlatý

barbakan

A nemám je "udělat rukou" ať jsou brzy hotové? :-D

Avatar uživatele
Bronzový

petra15

hele, :-) to patrí do jiné kategorie...:-):-)

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 938
Zlatý annas 808
Zlatý marci1 527
Zlatý iceT 514
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 451
Zlatý quentos 421
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 358

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.