Avatar uživatele
paul1

Jak upéct vepřové ramínko, aby nebylo tuhé?

Dělal jsem vepřové ramínko na houbách, ale i když jsem ho dlouho dusil, bylo tvrdé. Nestává se to stále,
někdy je měkké. Čím to je? Děkuji za odpověď, Pavel

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 1972 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Není to nejkvalitnější maso. Někdy tuhé, někdy ne – záleží na tom jak dlouho je odleželé. Řešil bych to naložením do marinády, nejlépe na 24 hodin, ale stačí i míň.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
ivzez

Vepřové raminko používám nejradši, peču je, dusím,
dělám z něj minutky i řízky. Nikdy jsem je neměla tvrdé.

Přikrýváte maso při pečení pokličkou nebo druhým pekáčkem?
Na kůrčičku stačí odkrýt chvilku před dopečením.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek