Zeptal/a se – 16.prosinec 15:43
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Dělala jsem vepřové ramínko na houbách, ale i když jsem ho dlouho
dusila, bylo tvrdé. Nestává se to stále,
někdy je měkké. Čím to je? Děkuji za odpověď, Pavel
Zeptal/a se – 16.prosinec 15:44
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Dělal jsem vepřové ramínko na houbách, ale i když jsem ho dlouho
dusil, bylo tvrdé. Nestává se to stále,
někdy je měkké. Čím to je? Děkuji za odpověď, Pavel
Zeptal/a se – 16.prosinec 15:48
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Dělal jsem vepřové ramínko na houbách, ale i když jsem ho dlouho
dusil, bylo tvrdé. Nestává se to stále,
někdy je měkké. Čím to je? Děkuji za odpověď, Pavel
Zeptal/a se – 16.prosinec 17:02
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Dělal jsem vepřové ramínko na houbách, ale i když jsem ho dlouho
dusil, bylo tvrdé. Nestává se to stále,
někdy je měkké. Čím to je? Děkuji za odpověď, Pavel