Avatar uživatele
Janulka

Jak udělám dobrou tuňákovou pomazánku?

Jak udělám dobrou tuňákovou pomazánku?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3916 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Miroslavst

Tuňák nebo rybičky, já to neřeším.
Konzervu dej do mísy (obsah konzervy), přidej trošku soli, pepře, hořčici, máslo a můžeš i tatarskou omáčku. Vše promíchat a pomazánka je hotova. Jo a ještě abych nezapomněl, najemno nakrájenou cibuli.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
panenka

Tuňáka vyndáme s plechovky, necháme okapat. Kyselou okurku nakrájíme na droboučké kostičky. Tuňáka s okurkou a hořčicí rozmícháme v pomazánkovém másle. Chutná nejlépe trochu uležené a vychlazené s čerstvým chlebem. Ingredience
•1 plechovka tuňáka ve vlastní šťávě
•1 balení pomazánkového másla bez příchutě
•1 kyselá okurka
•1/4 lžičky hořčice

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ReHu

http://www.prima-recepty.cz/…
http://www.toprecepty.cz/…
http://kucharka.cwa1.net/…
http://recepty.vareni.cz/…
http://kucharka.cbmonitor.cz/…
http://www.labuznik.com/…
http://recepty.vareni.cz/…

Proč raději nezadáš heslo-tuňáková pomazánka do vyhledávače????????
Jak máme vědět, která je pro tebe dobrá?????

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
člověk

Jednoduše:čerstvého tuňáka,nebo rozmrzlé filé,dej uvařit do páry,našlehej vařený a studený brambor s máslem a přidej chutě.nejraději hořčici,podle chuti druh a sůl.To stačí,hlavně né pepř,protože chceš mít chuť tuňáka,no a na takovou pěnu můžeš dát čerstvou bilinku,jako dochucovadlo.Mňam,dobrou chuť,je to ze staré Portugalské kuchyně.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
georga

Tvarohovo-tuňáková pomazánka
Ingredience
1 plechovka tuňáka v oleji, 250 g nízkotučného tvarohu, 1 lžíce rostlinného másla (flora), 2 lžíce kečupu, 3 stroužky česneku, sůl, mletý pepř, pažitka

Postup
Z tuňáka slijeme olej, pokud není drcený rozmačkáme ho. Přidáme tvaroh, máslo, kečup, rozmačkaný česnek a elektrickým šlehačem rozšleháme na hladkou hmotu. Vmícháme posekanou pažitku a dochutíme solí a pepřem.
Mažeme na čerstvé pečivo, nejlépe celozrnné a ozdobíme čerstvou zeleninou.
zdroj: www.mamincinyrecepty.cz

Zdroj: www.mamincinakucharka.cz

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek