Avatar uživatele
Pajus89

Jak dlouho mám smažit plátky ze zadního hovězího, abych z nich neudělal podešev??

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3611 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
jasanka

Jde o to, jak jsou plátky vysoké. Např. 2cm plátky smažím asi pět minut. Z jedné strany 2 min, ze druhé 3 min a jsou mězi medium a well done. Stejně je ale nejdůležitější kvalita masa. Když je špatné maso, ani nejlepší kuchař s tím nic nenadělá...

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
tatanka

Plátky ze zadního hovězího bych nesmažil, raději zkusit roštěnou z býka. Někde jsem slyšel, že se tento pokrm nazývá řízek naruby, jeto prý mňamka ale vepř. krkovička je krkovička.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Kerberus

Ad tatanka. Řízky naruby dělám, ale nestačí je jen osmažit, musí se dusit s přidám dalších ingredienci. Výhoda, dá se použít jakékolov maso, nejen hovězí, ale i vepřové.

před 3611 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek