Avatar uživatele
Registrovaný

Co znamenají slova parafinnum liquidum v kosmetice?

Vyčetla jsem někde, že jsou to nasycené uhlovodíky získané z ropy. A to pak se používá v kosmetice. A myslím, že pak to neni přirodní, jak se píše, a pro zdraví nevhodné. Víte o tom něco více?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

To by jsi se divila co všechno se vyrábí z ropy. Kdyby nebyla ropa, nebylo by mnoho ale hodně mnoho léků !!!

Moravská ropa od Hodonína je jednou z nejkvalitnějších a na nic jiného než na výrobu léků a různých specialit se nepoužívá.

Nafta není ropa !

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Pokročilý

Ropa není přírodni? Odkdy?


Avatar uživatele
Bronzový

Avatar uživatele
Zlatý

Ropa je přírodní látka a léčiva i kosmetika se z ní vyrábějí zcela běžně.


Avatar uživatele
Zlatý

Mazat se ropou je docela divné:-(
http://www.odpovedi.cz/…


Avatar uživatele
Bronzový

Tekutý parafín

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Zdraví

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Zdraví

Zlatý Drap 1797
Zlatý mosoj 1537
Zlatý marci1 1389
Zlatý annas 1093
Zlatý hanulka11 1030
Zlatý gecco 847
Zlatý briketka10 767
Zlatý quentos 746
Zlatý iceT 577
Zlatý zjentek 522

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.