Avatar uživatele
Registrovaný

Co znamenají slova parafinnum liquidum v kosmetice?

Vyčetla jsem parafinnum liquidum, že jsou to nasycené uhlovodíky ziskané z ropy. Pak když se to použivá v kosmetice, tak to neni přírodní, ale zdraví škodlivé.Víte o tom něco? Jaký máte názor?

Odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Tekutý parafín - směs čistých kapalných parafínických (nasycených) uhlovodíků, ne aromatických. Nejdostupnější zdroj je opravdu ropa. Zdraví škodlivé nejsou, používají se i v lékařství.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Zdraví

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Zdraví

Zlatý Drap 1777
Zlatý mosoj 1529
Zlatý marci1 1377
Zlatý annas 1077
Zlatý hanulka11 1030
Zlatý gecco 847
Zlatý briketka10 761
Zlatý quentos 743
Zlatý iceT 577
Zlatý zjentek 511

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.