dršťky – nasekané hovězí žaludky , hlavní surovina pro přípravu dršťkové polévky
0 Nominace Nahlásit |
Nasekané hovězí žaludky,hlavní surovina pro přípravu dršťkové polévky
Zdroj: www.wikipedia.org
0
před 4980 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
žaludky nejčastěji hovězí, nutné několikanásobné převaření před přípravou, pokud jsou čestrvé a ne předvařené z ochodu…
0
před 4973 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1613 | |
annas | 1348 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 900 | |
iceT | 618 | |
quentos | 537 | |
zjentek | 536 | |
da ny | 527 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |