Avatar uživatele
Bronzový

Čím to je že plíseň na sýrech je ušlechtilá a dá se jíst ale na uheráku ne?

Doplňuji:
Já neříkám že prospívá, to máte, mosoji, asi vlčí mlhu.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Je to tím, že se jedná o rozdílné druhy plísní

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

A jste si jisti že plíseň na sýrech prospívá lidskému zdraví ? Čím že to prospívá ?
Doplňuji:
Jíst se dají všechny plísně.


Avatar uživatele
Registrovaný

Plíseň na Uherském salámu je lidskému zdraví prospěšná a dá se přirovnat k jogurtu.
Hledat: http://is.muni.cz/…


Avatar uživatele
Stříbrný

Na plísních je možno jako na všem najít klady a zápory. Jako příklad bych uvedl penicilín. Plíseň na sýrech je nositelem chuti sýra. Uherák získává svou jedinečnou chuť povlakem plísně na povrchu salámu kterou získá v sušárnách.Plíšeň na Nivu se "vyrábí" na chlebu, který po prostení plísní se suší a mele.A roztokem se doslova očkuje, tvarohový základ.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 936
Zlatý annas 804
Zlatý marci1 525
Zlatý iceT 513
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 451
Zlatý quentos 421
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 358

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.