Avatar uživatele
Pokročilý

pudinkové cukroví

nevite jestli mam pudink uvařt a smíchat s ostatnímy ingrediencema a nebo ho nemám vařit a smíchat s ingrediencma když je v prášku? tady je recept podle ktereho to chcu udělat:Všechny suroviny rukama zaděláme na hladké nelepivé těsto, necháme chvilku odpočinout (můžeme do druhého dne). Potom strojkem vytlačujeme asi 3-4 cm obdélníčky, upečeme do růžova. Vychladlé spojujeme rybízovou marmeládou a do poloviny namočíme do čokolády. Dáváme nejlépe na alobal, protože zatuhlá čokoláda se lépe od alobalu odděluje a nepoškodíme tím cukroví.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Pudink v prášku zapracovat do těsta spolu s dalšími ingrediencemi!NEVAŘIT!
Dává se pro lepší soudržnost těsta.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

pudink se sype jen prášek - žádné vaření- cukroví je pak dobré takové zvlášní - peču z toho banánky


Avatar uživatele
Zlatý

Určitě dej prášek. Kdybys pudink uvařila, s největší pravděpodobností by se ti nepodařilo uhňácat těsto hladké a NELEPIVÉ ;)

Kdyby do těsta patřil pudink vařený, v receptu by se to výslovně psalo a do seznamu ingrediencí by bylo zahrnuto i mléko a cukr (na uvaření pudinku)


Avatar uživatele
Zlatý

Pudink je vlastně jen ochucený bramborový škrob, z toho vycházej. Dává se do těsta, do tvarohové náplně moučníků, ale neochucený třeba do bramborových knedlíků. Znám ale jeden předpis na litý moučník, kam se skutečně dává pudink vařený.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 842
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.