Avatar uživatele
anonym

Používáte doma při vaření batáty?

Máte někdo opravdu osvědčený recept?
Vím,že jsou to sladké brambory,dají se použít třeba ke kuřecímu masu,ale chtěl jsem vědět,jestli někdo tady má svůj recept s bátáty.
Díky
Doplňuji:
https://www.go­ogle.cz/search?q=bat%C3%­A1ty&biw=1093&bih=514&sou­rce=lnms&tbm=is­ch&sa=X&ei=RYj­fVODoJqW0sATGto­DoCg&sqi=2&ved=­0CAYQ_AUoAQ#tbm=is­ch&q=bat%C3%A1ty

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? annas, johana 56, briketka10, gagaga před 3320 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
RyuzakiKate

Jednou jsem je zkoušela uvařit.. s bulgurem, sušenými rajčaty, nějakou zeleninou.. no nevím, bylo to takový podivný, asi jsem to ale spíš nějak nezvládla, třeba jim dám ještě někdy šanci.
Můžeš zkusit něco tady z toho, dole je seznam pár receptů, pokud teda neodmítáš neživočišnou stravu: http://veganza­.cz/index.php/zdra­ve-potraviny/369-bataty-sladke-brambory

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
briketka10

jsou moc sladký a já je vůbec nejím
jednou jsem je uvařila a šly do koše :(

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
da ny

Téměř je nepoužívám, ale spolu s cuketou a červenou řepou – grilované nebo pečené v troubě (zasypané kořením, třeba Americké brambory) byly k masu celkem chuťově zajímavé.
Připravuje švagrová z Kanady…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
suaeda

Ochutnal jsem je párkrát v cizině. U nás jsem je nevařil ani nejedl.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
pedol

Batáty používáme jako přídavek do polévky z hokaida a nebo v plátcích na pečícím papíru posypané kořením na americké brambory.
Obojí výtečné.

před 2821 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek