Avatar uživatele
Registrovaný

Jak a čím mám zahustit omáčku? Díky.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele

Záleží na tom,jakou,buď moukou rozkverdlanou v troše vody,guláš vám zahustí i chleba,troška máčeného solamylu,tady bacha,ať nemáte z toho kejdu,smetanové omáčky smetanou s rochou mouky,někdy i jíška.S tou se nedělejte,je k dostání hotová.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Např. mouka, soj omáčka,... Jaká je to omáčka?


Avatar uživatele
Zlatý

Chlebem (střídou),moukou,jíškou (dělanou nebo granulovanou),víc mne momentálně nenapadá.


Avatar uživatele
Bronzový

Smetanou,podle omáčky kysanou,nebo sladkou a může se v ní rozkvedlat mouka.Nejzdravější je asi rozmixovanou zeleninou-podle chuti.


Avatar uživatele
Zlatý

Jakou?
Nejčastěji používám granulovanou jíšku. Světlou nebo tmavou.


Avatar uživatele
Pokročilý

možná smetana


Avatar uživatele
Pokročilý

Řídkou omáčku zahušťuji solamylem. Ale s tím opatrně. Na 2 litry omáčky stačí asi 1 zarovnaná lžička solamylu, rozmíchaným v trošce mléka nebo vody. Necháme přejít varem a vypneme.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 876
Zlatý annas 774
Zlatý marci1 502
Zlatý iceT 499
Zlatý gecco 443
Zlatý briketka10 432
Zlatý quentos 413
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 353

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.