Avatar uživatele
Zlatý

Vaříte doma ve smaltovaném nádobí? Nebo v nerezových hrncích a kastrolech?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Stříbrný

Já sice v nerezu, ale smaltované je jinak zdravotně nezávadné, je jen choulostivější na zacházení:D

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Ve varném do trouby a brambory a ostatní vařím
ve smaltu a v litém titanovém nádobí od Euroluxu
V nerezovém nádobí nevařím nemohla jsem si
vybrat na trhu ze všech těch nabídek.
Ale moje sestra má nějaké nerezové hrnce nevím
jestli je s nimi spokojena, ale tu sadu máme stejnou.
Mám tuto sadu Pohoda a uvažuji o koupi další pánve :
http://www.wsinternational.cz/…


Avatar uživatele
Zlatý

Budu přecházet na smaltované, nerezy vyhodím. Důvod neuvádím, ale kdo se vyzná, pochopí.


Avatar uživatele
Pokročilý

já mám takový mix takže vařím na všem co se dá,mám i litinový hrnec a pánev,jsou sice těžké,ale zase na druhou stranu udrží jídlo dlouho teplé :)


Avatar uživatele
Stříbrný

...tak vařím podle toho kde a na čem a co,používám vše včetně dřeva (to na přikládání do kamen),na elektrice většinou nerez,na sporáku,co mám po ruce (nejen v kastrolech a kastrůlkách,ale i v pánvích) a ve skle hlavně v mikrovlnce...


Avatar uživatele
Stříbrný

ne, v mikrovlnce a vařiči


Avatar uživatele

V obojím.


Avatar uživatele

"nic, sifony dva"...

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Zlatý

barbakan

Briketko, tedy ty nakupuješ u odborníku. Kvalita předstíraná, cena neúměrná, tedy značná!

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1008
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 379

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.