Avatar uživatele
Pokročilý

tvarohový rýžový nákyp s ovocem

jak udělat nevysušený rýžový nákyp tvarohový(postup)postup,aby byl štavnatý??

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Na rýžový nákyp sice nejsem expert,jelikož ho nenávidím,je to jedno z mála jídel,které bych nepozřela snad ani kdybych měla mega hlad. Ale vím,že babička těsně před tím,než ho dala zapéct naházela nahoru pokrájené máslo na plátky. Nevypadal vysušeně. Možná na to má ještě vliv teplota,při které zapékáte. Určitě Vám poradí nějaká šikovná kuchta.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Já rýžový nákyp miluji. Zkuste se podívat na uvedenou adresu. S mnoha recepty odtud mám dobré zkušenosti nejen já, ale i ti, kteří recept vyzkoušeli.

Zdroj: http://www.mimibazar.sk/recept .php?id=1507

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 938
Zlatý annas 808
Zlatý marci1 527
Zlatý iceT 514
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 451
Zlatý quentos 421
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 358

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.