Řekne-li vám někdo, že v životě nic neukradl. Chlubí se, či si stěžuje? Nebo strávil svůj život ve vězení svých zásad?
Co je vězení zásad? Ne/platí, že i zásady souvisejí s naším poznáním, které se neustále vyvíjí? Bohužel, ne/jsou jsou staré nepravdy nahrazované novějšími a modernějšími?
„Nemáme-li žádné zásady, lze předpokládat, že dosáhnete postavení, v němž si je již budete moci dovolit.“
Jan Sobotka
Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.
- Zajímavá: Označit otázku jako zajímavou 14Pro koho je otázka zajímavá? quentos, vagra, Andělé, johana 56, Drap, fcoop, redy, briketka10, zjentek, gagaga, Frogman, Elixír, gecco, 1jirka22
- Sledovat
- Nahlásit
- Upravil/a
- Před 346 dny
Diskuze: 13 příspěvků, nejnovější před 344 dny
Sdílet:
Nejlepší odpověď

Pokud toto někdo řekne, tak si to buď nepamatuje, nebo lže. Je prokázáno, že u dětí je zcela běžné, že si rádi přisvojí byť jen maličkost někoho jiného a díky tomu, že nemají žádné zábrany nepovažují to ani za nic špatného.
Díky poznání si zásady vytváříme, postupně je i s přibývajícím věkem a poznáním částečně upravujeme.
S citátem nemohu tak zcela souhlasit. Každý normální člověk má nějaké zásady, třeba špatné. Nelze však tvrdit, že při absenci jakýchkoli zásad nutně dosáhneme vysokého postavení
- Udělit odpovědi palec 8 Kdo udělil odpovědi palec? annas, briketka10, Lamalam, gecco, Kepler, MarPar55, still, anonym
- Nominace: 1
Kdo udělil odpovědi nominaci? annas
- Nahlásit
- Vložena před 346 dny
Další odpovědi:

Nechlubí se, ani si nestěžuje. Lže celý život a krade pořád.
Ani ve vězení být nemusel. Maximálně tom domácím od
svých rodičů, když jim ukradl peníze.
...
Takto chápu Tvou otázku.

Platí totéž, co při masturbaci- kdo tvrdí, že v životě nekrad, onanuje dodnes, anebo do stáří, nebo jak je to přesně...
An, vězení svejch zásad je jiná kat., do který v tomto případě patřej jenom polepšení kleptomani. Ve stejným vězení žijí i napravení alkoholici či vyléčení kuřáci- brrrrrrrr, strašná představa! To už je lepší si dát cígo! ;)
- Udělit odpovědi palec 5 Kdo udělil odpovědi palec? annas, briketka10, Lamalam, gecco, still
- Nominace: 0
- Nahlásit
- Upravil/a
- Vložena před 346 dny

Především lže! S kradením člověk začne sotva se naučí chodit a považuje to za přirozené. Někteří to mají i v dospělosti jako smysl života a dosahují pozoruhodných zisků. Nebudu jmenovat. Cikáni, podnikatelé, politici...:-)
- Udělit odpovědi palec 4 Kdo udělil odpovědi palec? annas, briketka10, Lamalam, gecco
- Nahlásit
- Upravil/a
- Vložena před 346 dny

V životě jsem nikdy nic neukradla a nechlubím se tím ani si na to nestěžuji a žiji poklidný život bez lži.

Každý člověk někdy v životě něco ukradnul, i kdyby to byl jenom bonbon mladšímu sourozenci. Kdo tvrdí že ne, lže!
- Udělit odpovědi palec 1 Kdo udělil odpovědi palec? annas
- Nahlásit
- Vložena před 337 dny

Jediný člověk, který nikdy nic neukradl a nelhal, byl Ježíš a o panence Marií se dá pochybovat. Byla však vybrána z čistou duší a odměněna synem. Alespoň tak to vidím já. Všichni ostatní jsou lháři a časem přicházejí do nedostatečné pravdy. Jde o hyrearchií vědomosti a poznatku. Tak-že jsme všichni něco ukradli a všichni lžou z přesvědčení. Doporučují prostudovat pohádku, Šťastný smolař. Skutečnost, asi.
- Udělit odpovědi palec 0
- Nahlásit
- Upravil/a
- Vložena před 335 dny
Diskuze k otázce

briketka10
anonym
Myslím,že něco na to je přece jenom trochu víc,takový čich mají lidé,kteří jsou duševně probuzeni a to z vypracováním svého intelektu v duševní a duchovní oblasti (hluboké studie) nebo uměle-psychedelicky,protože normální člověk i kdyby si něčeho takového všimnul,tak by mu tak okatě ani neuvízlo na paměti.
Pumex
Odpovědět
Vložena před 698 dny
...
https://www.odpovedi.cz/…
- Vložena před 344 dny
- Nahlásit závadnou diskuzi

briketka10
Už jsem na to přišla Pumíku
máš tu 4 nicky Kvidlos, pumex, annáls, amen, jestli
s malým a nebo velkým. Dlouhým krátkým už nevím.
- Vložena před 345 dny

anonym
Jste tupá mlátička, která nahlásí všechno, co odpovím bez vlastního zamyšlení?ČID aha.
- Vložena před 346 dny

briketka10
Ad pumex
Nauč se především číst ano! Než začneš něco
psát do Diskuze.
Kepler nemá nick Kripler zapamatuj si to.
- Vložena před 346 dny

anonym
Příspěvek smazán administrátorem.
- Vložena před 346 dny

zjentek
prujmex, stěmi husami je to out, dneska říkáj- netykat, zazoba jsme spolu nešoustaly. Znám z MHD!
- Vložena před 346 dny

briketka10
Já s tebou taky ne. Potrefená husa se
vždy ozve, když má druhý pravdu že?
- Vložena před 346 dny

anonym
Kriplere, nezáviďte nebyl byste v jejich situaci jiný to mi věřte, nicméně je to tak a jinak to nebude nebo si snad myslíte, že se od bezdomovce vypracujete na říšského vůdce a všem vyprášíte kožich podle svého uvážení?životní role někdy nedává na výběr.
- Vložena před 346 dny

Kepler
Můj nick je Kepler. S takovými trolly jako jste vy zametu jednou provždy a nejen já. Takových už tu bylo :-) Buď se budete chovat slušně a jako člen této komunity, nebo si odejděte ztěžovat na lampárnu.
- Vložena před 346 dny
Zajímavé otázky v kategorii Aktuality a zábava
- Který z Murphyho zákonů se vám líbí nejvíc? (8 odpovědí)
- Čím se teď, na prahu jara, zabývá vaše mysl? (9 odpovědí)
- Už se vám někdy zdálo něco, co se potom vyplnilo? (11 odpovědí)
- Wiesz jak powiedzieć po polsku? Působí polština legračně, když Češi využili fantazie a vytvořili rádoby vtipná slova? (3 odpovědi)
- U jaké příležitosti jste zažili největší pocit štěstí a kdy marnosti či smůly? (12 odpovědí)
- Jaký význam má slovo ichtyl ?? (4 odpovědi)
- Co je to sarkasmus? (3 odpovědi)
- Kolik je 1 decilitr mililitrů? A kolik centilitrů? Nějak mi to nedochází a zapomněla jsem.... (6 odpovědí)
- Neznáte stránku, která tě přetvoří na karikaturu? (2 odpovědi)
- Jak co nejrychleji vystřízlivět? (5 odpovědí)
- Co si mám přát k Vánocům? (9 odpovědí)
- jaky je vzorec pro vypocet casu ?? (3 odpovědi)
- Prosím, nevíte jak se jmenuje písnička, která často hraje na Evropě 2, kde se popískává? (2 odpovědi)
- Výměna manželek (2 odpovědi)
- jak spravne zmerit penis,obvod,sirku a delku dekuji (2 odpovědi)
- Kolik stojí kráva a kolik nadojí? (6 odpovědí)
- Poukaz pro ženu a muže Novákovi nebo Novákovy? Jak se to píše? (3 odpovědi)
- Čím jste byli v minulosti? /test/ (12 odpovědí)
- Co je "Palmární účet" (2 odpovědi)
- co mám dělat ,když je nuda a nechci ven nebo prší??? (8 odpovědí)
- Vadí vám, když někdo píše s pravopisnými chybami? (7 odpovědí)
- jakou mate zkušenost s programem EPPRIT nabizi 3 noclehy zdarma pro 2 osoby ve 14 zemích Evropy (1 odpověď)
- Jak se mohu podívat na poslední díl Cesty domů vysílané na Primě? (3 odpovědi)
- dobrý den. Prosím co to znamená Suchý humor a jak se pozná ? předem díky (6 odpovědí)
- Kdo vymyslel silonky? (2 odpovědi)