Avatar uživatele
Zlatý

Proplachujete hrozinky,když je pak namáčíte do rumu?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Spařuji vroucí vodou a pak bych námačela do rumu, jenže mi to doktoři zakázali :-)

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Dělám jako Sůwa,. Propláchnu hrozinky v horké vodě, scedím, nechám okapat.. Na rozdíl od ní je do rumu namáčím.


Avatar uživatele
Stříbrný

Jistě z hrozinek je třeba opláchnout prach a zbytky siřičitanů z konzervačního plynu.
a hlavně je třeba aby do sebe nabraly vlhkost a zmněkly.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 902
Zlatý annas 787
Zlatý marci1 514
Zlatý iceT 508
Zlatý gecco 464
Zlatý briketka10 438
Zlatý quentos 416
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 356

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.