Avatar uživatele
Zlatý

Proplachujete hrozinky,když je pak namáčíte do rumu?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Spařuji vroucí vodou a pak bych námačela do rumu, jenže mi to doktoři zakázali :-)

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Dělám jako Sůwa,. Propláchnu hrozinky v horké vodě, scedím, nechám okapat.. Na rozdíl od ní je do rumu namáčím.


Avatar uživatele
Stříbrný

Jistě z hrozinek je třeba opláchnout prach a zbytky siřičitanů z konzervačního plynu.
a hlavně je třeba aby do sebe nabraly vlhkost a zmněkly.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 937
Zlatý annas 806
Zlatý marci1 526
Zlatý iceT 514
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 451
Zlatý quentos 421
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 358

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.