Avatar uživatele
Pokročilý

proč se mi korpus na cheesecake tak drobí?? máte nějaké rady proti tomu?

Odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Je dobré samotný sušenkový korpus v troubě lehce zapéci, pak teprve pokračovat s krémem a polevou...
Doplňuji:
Také by nebylo od věci, vyzkoušet jiný recept.


Avatar uživatele
Registrovaný

script type="text/javascript" src="http://affiliate.webnode.com/…"><!--//--><![CDATA[//><!--//--><!]]></script><noscript><h2><a href="http://www.webnode.cz/" title="Webnode" rel="”nofollow”">Webnode</a></ h2></noscript>

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 936
Zlatý annas 804
Zlatý marci1 525
Zlatý iceT 513
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 451
Zlatý quentos 421
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 358

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.