Avatar uživatele
Pokročilý

proč se mi korpus na cheesecake tak drobí?? máte nějaké rady proti tomu?

Odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Je dobré samotný sušenkový korpus v troubě lehce zapéci, pak teprve pokračovat s krémem a polevou...
Doplňuji:
Také by nebylo od věci, vyzkoušet jiný recept.


Avatar uživatele
Registrovaný

script type="text/javascript" src="http://affiliate.webnode.com/…"><!--//--><![CDATA[//><!--//--><!]]></script><noscript><h2><a href="http://www.webnode.cz/" title="Webnode" rel="”nofollow”">Webnode</a></ h2></noscript>

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1008
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 380

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.