Avatar uživatele
zjentek

Proč je nutný předvařenou rýži vařit déle než běžnou rýži loupanou?

Zatímco předvařená potřebuje k přípravě 20–25 min varu, té loupané stačí 15 minut. Anebo i 10 min, podle druhu rejže. V čem tedy spočívá to kouzlo předvaření?

A která z těchto dvou typů rýže (druhově stejné) je pro organismus jakkoli zdravější?

https://www.go­ogle.com/sear­ch?q=r%C3%BD%C5%BE­e+v+s%C3%A1%C4%8Dku+vi­tana&source=lnms&tbm­=isch&sa=X&ved=­2ahUKEwi1nKe3vsTxA­hUDsKQKHTG6BqoQ­_AUoAXoECAEQAw&biw=1360­&bih=635

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 1035 dny Sledovat Nahlásit



Otázka ještě nemá žádnou odpověď.



Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Rilika25

Příspěvek smazán administrátorem.

Nový příspěvek