Avatar uživatele
Registrovaný

Pravý burčák?

Jak poznám, že burčák není naředěný. Jakou má mít správnou chuť, konzistenci, barvu nebo jiné vlastnosti?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Odpovědi:

Avatar uživatele
Registrovaný

Osobně bych si nikdy nedala burčák mimo vinařské oblasti, vše ostatní mi přijde jako splašky. Ať už je to z vinárny nebo od silnice, pokud si to člověk nekoupí přímo od vinaře na jižní Moravě, tak je to humus.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1247
Zlatý annas 1127
Zlatý hanulka11 985
Zlatý marci1 715
Zlatý Kepler 710
Zlatý iceT 556
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 483
Zlatý quentos 456
Zlatý mosoj 406

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.