Avatar uživatele
Registrovaný

Pravý burčák?

Jak poznám, že burčák není naředěný. Jakou má mít správnou chuť, konzistenci, barvu nebo jiné vlastnosti?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Odpovědi:

Avatar uživatele
Registrovaný

Osobně bych si nikdy nedala burčák mimo vinařské oblasti, vše ostatní mi přijde jako splašky. Ať už je to z vinárny nebo od silnice, pokud si to člověk nekoupí přímo od vinaře na jižní Moravě, tak je to humus.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1154
Zlatý annas 1031
Zlatý hanulka11 986
Zlatý marci1 654
Zlatý Kepler 572
Zlatý iceT 539
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 473
Zlatý quentos 447
Stříbrný elektrikář 396

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.