Avatar uživatele

Používáte nějaké exotické nebo zvláštní koření na přípravu pokrmů?

Zkoušel jsem osobně Adžiku:Zde:
http://www.rojikovokoreni.cz/…
Ta je dob k masu pečenému jak na roš,pánev ,či špejle,maso na kousky zalité majonézou plus adžika a cibule.
Nechat marinovat,To bylo žrádlo.
Znáte někdo například čubricu?Je to balkánská směs koření a prej úžasně voní.
Čubrica je zde:
http://www.koreni.cz/…
Máte s tímto kořením nějaké zkušenosti?Nebo máte nějaké své experimentální pokusy?
Díky za rady.

Odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Čubricu znám a používám. Je to s ní podobné jako s kari. V každé zemi jí míchají trochu jinak. Bulharská je jemnější, kamarád mi vozí o dost aromatičtější chorvatskou.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 936
Zlatý annas 804
Zlatý marci1 525
Zlatý iceT 513
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 451
Zlatý quentos 421
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 358

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.