Avatar uživatele

Používáte nějaké exotické nebo zvláštní koření na přípravu pokrmů?

Zkoušel jsem osobně Adžiku:Zde:
http://www.rojikovokoreni.cz/…
Ta je dob k masu pečenému jak na roš,pánev ,či špejle,maso na kousky zalité majonézou plus adžika a cibule.
Nechat marinovat,To bylo žrádlo.
Znáte někdo například čubricu?Je to balkánská směs koření a prej úžasně voní.
Čubrica je zde:
http://www.koreni.cz/…
Máte s tímto kořením nějaké zkušenosti?Nebo máte nějaké své experimentální pokusy?
Díky za rady.

Odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Čubricu znám a používám. Je to s ní podobné jako s kari. V každé zemi jí míchají trochu jinak. Bulharská je jemnější, kamarád mi vozí o dost aromatičtější chorvatskou.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1004
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 434
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 373

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.