Avatar uživatele
ReHu

Používáte doma při vaření systém pyramidy?

Ten, při kterém se skládají hrnce na sebe na 1 plotně.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? redy, gecco před 3154 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
redy

Nevím jak to myslíš,ale u babčiny sem něco podobnýho viděla.Brambory pak nějaká zelenina a to nadsebou v nějakejch nádobách.Ale nic moc ta chuť nebyla.
Ale už to stojí někde na vedlejší koleji.Prej to bylo hlavně pro dieťáky.Ale to nevím určitě.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
jmhad

Ano, mám parní hrnec, kde se dávají až 3 mísy nad sebe. Je to dietní, dobré, třeba brambory mají zcela jinou přírodní chuť a důležitá výhoda – nemusím to hlídat. Nevýhodou snad to, že se solí až po uvaření a třeba maso je třeba do koření předem „naložit“. Jen manželku to nepřinutím používat.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
JájsemRaibek

Ne.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Ne,mě by hrnce do sebe nepasovaly.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
štamgast

To se dělá snad jenom při vodní lázni ne?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Agneta

ReHu >>> dej prosímtě nějaký odkaz jak je to myšleno
>jako tlakový hrnec? jak ale píchnout do brambor-jestli už jsou hotové?

před 3154 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
ReHu

Štamgast, to není je s vodní lázní.
Nejlíp to funguje při sadách nádobí, které na sebe dobře navazuje.

před 3154 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
ReHu

Redy, to není o chuti. Spoří se energie a místo.

před 3154 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
ReHu

A hodně záleží na kvalitě nádobí. Když je kvalita, teplo se dobře přenáší.

před 3154 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek