Avatar uživatele
Bronzový

Pokud jíte banány, máte radši ty "neposkvrněné", nebo řádně flekaté?

Jednou jsem si v zeleninovým krámku vzala hned dva, který byly ve slevě jen proto, že měly hodně hnědejch fleků. Osobně mi to tak chutná víc, páč jsou sladší. Je mně líto, že takovýhle banány musej ze supermarketů stáhnout jen proto, že už nejsou zelený (ani na stopce)...

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele

Banán musí být tvrdý a čerstvý, aby se dal lépe flambovat.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Registrovaný

Já mám ráda tak akorát


Avatar uživatele
Zlatý

Taky jsem si je dřív kupovala, dnes už moc ne nejím sladké,
ale kupuju je pro ségru jí to nevadí, protože ty zelený jsou
kolikrát drahý a nezralý.


Avatar uživatele
Stříbrný

Mám ráda žluťoučký, skvrnitý jsou hnusný.:-(


Avatar uživatele
Zlatý

Raději ty krásně žluťoučké, ale pokud mají pár teček, nevadí.Ty s hodně hnědými fleky mají už chuť takovou "rozplajzlou". :-))


Avatar uživatele
Stříbrný

jenom flekaté ! jsou to zpravidla výprodeje za 50% běžné ceny a to je rozhodující


Avatar uživatele
Bronzový

ľahko zelené, ešte málo sladké


Avatar uživatele
Bronzový

zelené - lehce nažloutlé jsou nejlepší - ty hnědé nebo žluté - hodně tečkované mi teda vůbec nechutnaj

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 937
Zlatý annas 806
Zlatý marci1 526
Zlatý iceT 514
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 451
Zlatý quentos 421
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 358

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.