Avatar uživatele

Ořechy v medu?

Dobrý večer, nevíte náhodou jakou trvanlivost přibližně mají po domácku vyrobené ořechy v medu(med a vlašské oloupane ořechy)? A také je lepší zalít ořechy teplým medem a sklenici poté obrátit, a nebo zalít medem studeným a poté 10minut vařit v hrnci? (Na uzavření sklenic) co méně znehodnotí látky v medu a oříšcích??? Děkuji mnohokrát ;)
Doplňuji:
Já jsem je chtěla dát jako dárky k Vánocům ;)

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Přechy v medu mají tak malou trvanlivost, že ani nestojí za zavařování
(jsou hrozně jedlé, určitě je sníte dřív, než by se mohly zkazit).
Med určitě neohřívejte, připravila byste se o spoustu cenných látek.

Stačí ořechy dobře promíchat v misce se studeným tekutým medem,
chvilku počkat a naplnit do sklenic se šroubovacími víčky.
Uchovávám v chladničce.

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 936
Zlatý annas 804
Zlatý marci1 525
Zlatý iceT 513
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 451
Zlatý quentos 421
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 358

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.