Já si to bez nich neuměla představit, ale po nástupu mobil.tel. již nenosím.
Ale znovu si zvykám, abych nemusela tahat mobil z kapsy či kabelky a pořád zapínat a ....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
Myslím, že pro některé příležitosti to je i pěkný doplněk-šperk.
Ať už k pánskému obleku nebo k dámskému oblečení.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? mojitek, dudu, dědapetr, marci1, anonym, gecco před 2060 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ano, pokud jsem mimo bydlo. Protože jsem vyučen neurážet svoje přátele a obchodní partnery nedochvilností, doma máme pro jistotu celkem osmery přesně jdoucí hodiny.
Na manželku a starší dceru to však má pramalý vliv - většinou odcházejí na poslední chvíli a nebo se slušným zpožděním. Rozčilovat jsem se přestal už dávno.
0 Nominace Nahlásit |
Velmi výjimečně...
V podstatě si je určitě beru, když jedu na vodu a nebo jdu na nějakou akci, kde není ´vhodné´ vytahovat mobil...
;-)
Doplňuji:
ReHu - je fakt, že titanové oblekovky nevypadají špatně - ale kvůli tomu je fakt nenosím...
;-))
Upravil/a: gecco
0 Nominace Nahlásit |
Ne, odvykl jsem si. Dříve jsem v nich plaval, spal, prostě furt. Poté, co se mi dělal exem jsem je přestal nosit a mám klid. Používám výhradně mobil a na kole mám tachometr, kde jsou hodiny.
0 Nominace Nahlásit |
Nosím. Doma ne, ale když jsem mimo domov, tak ano. Jsou hezké, stříbrné, vypadají jako náramek, takže nejen že ukazují čas, ale zároveň zdobí a nemusím "čučet" na mobil. :-))
0 Nominace Nahlásit |
Nenosím a delší dobu je ani nemám. Je mi to nepříjemné na ruce a v dnešní době má hodiny na mobilu každý... A když ne, tak se stačí zeptat. hodiny sou všude
3Kdo udělil odpovědi palec? ReHu, briketka10, anonym
před 2061 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, jsem-li mimo domov; ovšem jen přes den. Na mobilu sice jdou hodiny taky, ale přesně z toho důvodu, který uvádíte - abych ho nemusel furt tahat - nosím radši hodinky. Však je taky mám podstatně dýl než ten mobil - je to taky vo zvyku ;{)>
0 Nominace Nahlásit |
Vůbec hodinky nenosím,čas sleduju pouze na mobilu nebo v autě na displeji,
Nosíval jsem,ale kátkou dobu ještě v časech ,když šly do mody digitálky,
2Kdo udělil odpovědi palec? ReHu, briketka10
před 2061 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
samozřejmě, jsem expedient - speditér a to máte: termíny, dodávky, logistika, doprava...
jo mám je od promoce AD1987 dobré, co...
0 Nominace Nahlásit |
hodinky na ruce nosím,tahat mobil z kapsy je nepohodlné,bez hodinek jsem nervozní...
0 Nominace Nahlásit |
Nosil jsem je, ale měl jsem alergickou reakci na zadní stranu, takže už je nenosím.
0 Nominace Nahlásit |
nie.
mám zapaľovač s hodinkami.
---
inak - hodinky sú fakt takmer všade.
tam, kde nie sú, ich nepotrebujem (napr. záhrada, vinohrad, ...).
;-Q
0 Nominace Nahlásit |
Dudu - na manželky a dcery hodinky neplatěj...
;-)
Kdysi jsem ´zavedl´, že pokud někam jedeme, odjíždím ´v tolik a tolik hodin´- bez ohledu na to, kdo v autě je nebo není...
Nepomohlo - vždycky jsem se pak musel vrátit...
;-)))
Hoši, to je těžký. Nemám v oblibě pozdní příchody, ale fakt neunáším různé prostoje a čekání. Proto vždycky ještě něco chci stihnout a pak občas dobiham na úplně poslední chvili.
annas | 5423 | |
Drap | 3519 | |
Kepler | 2481 | |
led | 2472 | |
marci1 | 1904 | |
ivzez | 1434 | |
quentos | 1321 | |
hanulka11 | 1277 | |
zjentek | 1025 | |
mosoj | 1014 |
Divadlo |
Etiketa |