Avatar uživatele
Hufnágl

Na grilování používáte marinádu nebo suché koření?

Zajímavá 0 před 1394 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Malvína

Jak kdy. Marináda ale převažuje.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Jen marinádu. Naložením maso zkřehne a neni jej nutné trápit na grilu moc dlouho. Sypané koření předem se spálí a výsledek je tristní. Když tak dokořením na talíři.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Obojí. Nemám nic jako „univerzální recept na všechno“.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Jak kdy

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
MichaelOffic

Marinádu i koření. Kdybych griloval hufnágla za bezpředmětné a děčínské odpovědi tak bych volil suché koření :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek