Avatar uživatele
Pokročilý

Máte zkušenosti s praženými cvrčky podomácku?

Zdravím,
Na jedné výstavě jsem měl příležitost ochutnat cvrčky na másle a bylo to moc dobré. Proto jsem se poptal na přípravu a když vynechám jejich přípravu před tepelnou úpravou, z krabičky se vysypou do hrnce s vroucí vodou, ve kterém je síto, do kterého napadají a udusí se v páře. Potom se přesypou na pánev.
Právě se bojím toho, že mi z krabičky vyskáčou a budou týdny cvrkat za ledničkou, kam se nedostanu..
Neutečou? Máte zkušenost? Každá rada dobrá.
Díky všem!

Odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Když je necháš vychladit v lednici moc se jim běhat chtít nebude. Pokud ti přece jenom utekou chce si ke cvrčkům pořídit ropuchu. Zažil jsem to v deskovém domně na stavbě. Mněli jí tam v koupelně pod žlabem v kanálku. Pokud se cvrčci v pokoji přemnožily brali jí tam na návštěvu.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1004
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 434
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 373

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.