Facebook mě neláká, radši hraju hry nebo si něco čtu na netu. A nechce se mě tam dělat profil, abych měla fotku na odpovědích. Nechápu proč nejde fotka nahrát normálně. Co vy na to?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Jahoda před 5717 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já facebook skoro vůbec nepoužívám,ale myslím,že propojit ho kvůli fotce či obrázku vůbec neva,aspoň se už nemusím koukat na ty otazníky…
| 0 Nominace Nahlásit |
Záleží to na tobě IVETAX jestli si založíš Facebook nebo ne.Taky mě to štve,že si svou fotku do profilu můžeš vložit jen přes Facebook a že to nejde normalně.Třeba nám to tu umožní nahrát si sem své foto normalně uvidíme.
| 0 Nominace Nahlásit |
Iwetax, je to čistě Vaše věc. Já jsem to udělala tak, že jsem si založila FB, tam dala svojí fotku a FB s Odpověďmi propojila. Fotka se mi zde zobrazila. Jenže na můj profil na FB mi začaly chodit sprosté zprávy a tak jsem si svůj účet zrušila. Ale fotka mi na Odpovědích pořád zůstala a mohu si ji dát zpět. Můžete to zkusit také. Ale taky mne mrzí, že to nejde nahrát jen tak, ale musí se to nahrát pomocí FB. To je taky v mnoha případech blbé…
| 0 Nominace Nahlásit |
já bych to zkusil. včera jsem to měl a je to v pohodě. Alespoň uvidíme
s kým máme tu čest :D
už se těším.
Jinak mám nastaveno propojení ale ostatní mám odmítnout
| 0 Nominace Nahlásit |
No, tak zase FACEBOOK je úspěšný web, ale myslím, že by to šlo i jinak… Napsat na info@odpovedi.cz a třeba na vás padne štěstí.
Zdroj: www.emkomh.mypage.cz/
|
0
před 5712 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano Kropitko, jde to. A dokonce velmi jednoduše. Nemísu mne mít nějaký uživatel v přátelích, ale může mi zaslat zprávu. Když si najedete na profil uživatele, kterého nemáte v přátelích, je pod jejo ikonkou/fotkou napsáno Zaslat uživateli zprávu. Nebo něco podobného. A tomu uživateli můžete zprávu zaslat…
Ne, neznám ho. Je to prostě někdo, kdo mne zná osobně, nebo někdo, kdo si mě našel na FB, aniž by mne znal a začne mi ze srandy posílat sprosté zprávy. Nemusí to být někdo, kdo Vás zná, ale i ten, který Vás nezná a hledal přeba podle jména, příjmení, apod. a vyjela jste mu první Vy. Proto začne psát takové zprávy.
To mne docela vydeptalo, ale uvědomila jsem si, že jde o lidi, kteří to dělají jen „pro srandu králíkům“. Nic jsem si z toho prostě nedělala, ale účet jsem si zrušila, jelikož mi pořád chodily e-mail z FB a to mi taky vadilo. Na Skype či ICQ mi také chodí párkrát divné zprávy od neznámých uživatelů, ale já to mažu, blokuji a nic si z toho nedělám. 🙂
Prostě jsem se těď stala jejich terčem. Buďte ráda, že jste to nezažila, neboť ty zprávy jsou někdy velmi nepříjemné…
| Bedy | 1528 | |
| Michal Kole | 1199 | |
| led | 1169 | |
| Hlada | 1133 | |
| mosoj | 1123 | |
| gecco | 904 | |
| www | 828 | |
| badisko | 817 | |
| cochee | 814 | |
| Dochy | 743 |
| Software |
| Hardware |