Avatar uživatele
dgfdgf

Má smysl nakládat maso do marinády, když už je upečený?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? dudu před 2592 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
nyjono

Teoreticky má opečené maso zatažený povrch, takže se do něj marináda již nenasákne.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Já myslím že ne. Po tepelné úpravě by se ta marináda do masa asi nedostala. Pokud je maso po upečení ještě tvrdé, pak bych zvolil následné dušení, možná s něčím jako marinádou. Pomalu, při 150 st. v troubě.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Je to nesmysl

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Lamalam

Nemá to smysl.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dudu

Na Moravě se dříve některé druhy pečeného masa konzervovaly zalitím do sádla.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek