Avatar uživatele
Zlatý

Lze bez následné sterilizace uchovat dlouhodobě ve sklenicích lečo se zakysanou smetanou?

Napadlo mne ozvláštnit si lečo právě tou smetanou. Dělám to tak, že horké lečo naleji do sklenic, otočím do vychladnutí a bez té smetany vydrží třeba rok i mimo lednici. S tou smetanou, přidanou na závěr přípravy jídla jsem to ale ještě nezkoušel..
Díky za zkušenosti!
P.S: chtěl bych, aby ona smetana byla již ve sklenicích..

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Lečo ´zavařuju´ podobně - ale tu smetanu bych dával čerstvou až těsně před konzumací (podobně, jako vejce či uzené/klobásu).
;-)

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Zlatý

www

Gecco, zatím mně to vydrželo i s tou uzeninou ve sklinkách bez problémů. Chtěl bych zkrátka časem jen ohřát už hotovou baštu :-)

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 939
Zlatý annas 808
Zlatý marci1 527
Zlatý iceT 514
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 451
Zlatý quentos 421
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 358

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.