Avatar uživatele
Zlatý

Lze bez následné sterilizace uchovat dlouhodobě ve sklenicích lečo se zakysanou smetanou?

Napadlo mne ozvláštnit si lečo právě tou smetanou. Dělám to tak, že horké lečo naleji do sklenic, otočím do vychladnutí a bez té smetany vydrží třeba rok i mimo lednici. S tou smetanou, přidanou na závěr přípravy jídla jsem to ale ještě nezkoušel..
Díky za zkušenosti!
P.S: chtěl bych, aby ona smetana byla již ve sklenicích..

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Lečo ´zavařuju´ podobně - ale tu smetanu bych dával čerstvou až těsně před konzumací (podobně, jako vejce či uzené/klobásu).
;-)

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Zlatý

www

Gecco, zatím mně to vydrželo i s tou uzeninou ve sklinkách bez problémů. Chtěl bych zkrátka časem jen ohřát už hotovou baštu :-)

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 903
Zlatý annas 788
Zlatý marci1 514
Zlatý iceT 508
Zlatý gecco 467
Zlatý briketka10 439
Zlatý quentos 416
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 356

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.