Avatar uživatele
Zlatý

Která země přišla s recepturou k výrobě salámu Křemešník?

Odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Od pohledu to vypadá brácha salámu Vysočina, takže to asi bude z českých luhů a hájů. Je tu varianta konspirační, že jej dělají v Polsku pod jinou značkou a než ho sem dovezou, tak strhnou původní etiketu a nalepí na ní Křemešnickou.
Myslím si však, že to jsou jen povídačky, protože Kostelecké uzeniny jsou seriózní společnost!
Viz zde: http://www.kosteleckeuzeniny.c z/…
Pěkná je trvanlivost 2 měsíce a koukám, že je to bezlepkový salám. Sakra dal si mi brouka do hlavy. Asi jej okoštuju až na něj někde narazím.


Avatar uživatele
Zlatý

Je zajímavé, že se vyrábí ze svinského a mraženého masa. Podrobněji o výrobě salámu Křemešník v Kostelci: :-))
http://www.vitalia.cz/…

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 902
Zlatý annas 787
Zlatý marci1 514
Zlatý iceT 508
Zlatý gecco 464
Zlatý briketka10 438
Zlatý quentos 416
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 356

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.