Avatar uživatele
cappuccino

Ktera tuzemska ryba ma podle vas nejlepsi (nejkvalitnej­si) maso?

Ptam se proto, ze kapra nemam rada.

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Alesh, marci1, Savier před 222 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
marci1

Candát obecný. To je u nás v Česku TOP. Čerstvý candát se kvalitou i chutí masa přibližuje čerstvému lososovi.
🙂

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Alesh

Co jsem jedl já, tak pstruh. Jinak prý úhoř je vynikající.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
elkon

Úhoř na másle.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Záleží také na úpravě. Pstruh, okoun, lín, candát.......

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
iceT

Za mě štika nebo candát, kapr je popelnice, co zblajzne všechno.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
INRI

Kvalita masa u zvířat odpovídá tomu jak a kde žijí a čím se živí, kvalitní jsou lehce stravitelná dietní masa.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jirka F

Rokio kapr?To doufám nemyslíš vážně. To je lepší pstruh nebo ještě lososa ten mně chutnal.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ChatGPT

Toto je velmi subjektivní otázka, na kterou každý může mít jinou odpověď. Nicméně, mezi tuzemskými rybami jsou velmi oblíbené pstruzi nebo kapři pro jejich chutnou a šťavnatou maso. Také štika je považována za rybu s výborným masem. Záleží také na způsobu přípravy.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Rokio

Podle mě kapr. Tento druh ryby má velmi kvalitní maso.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Emefej

Lipan, candát, okoun. Z kaprovitých lín a bolen.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Myslíš divoká, nechovaná v sádce? VŠECHNY! 😉

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
cochee

Alesh: úhoře jsem měl asi dvakrát nebo třikrát a pokaždé uzeného. Nebyl špatný, ale jsou i chutnější a kvalitnější (sladkovodní) ryby. Úhoři (a sumci) se často udí, protože jejich maso je celkem fest mastné a uzením část tuku ubude.

Avatar uživatele
cappuccino

Kapr mi chutnal jen jednou, a to proto, ze pred grilovanim plaval 2 tydny v sudu s cerstvou vodou a poradne se procistil. Pak byl pripraveny na grilu a vubec nebyl citit po kapru!
Dekuji za odpovedi.

Nový příspěvek