Hermelín je plísňový sýr a sám o sobě je již dosti výrazné chuti.Já bych jej již nesolila, ale proti gustu-žádný dišputát. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Jak pro koho.
Obecně solíme mnohem více, než kolik
potřebujeme a kolik je ještě zdravé.
Solit před tepelnou úpravou potravinu,
která už sůl obsahuje, je podle mne zbytečné.
0 Nominace Nahlásit |
Jak pro koho. Někdo se na sůl nechce ani podívat, já to ale nejsem. K čemu takováto otázka?
Upravil/a: mosoj
0
před 2485 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Sůl je jak známo zvýrazňovač určitých chutí. A typ chutí plísňového sýru je přímo vhodný pro takové zvýraznění. Ovšem nesmí jí být moc, stačí jen poprášit.
0
před 2484 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1679 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 585 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |