Mě to jako vtip přijde. K vytvoření roztíratelné čokolády je potřeba s tou tabulkovou udělat „něco“ víc, než jen rozpustit. Čokoláda se po vychladnutí za normálních okolností vrací do původního skupenství.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud dojde pouze k fyzické změně látky bez ztráty hmotnosti, tak můžeš uplatnit vztah E = mc2. Ale čokoláda namazaná na chleba má větší množství energie než samotná čokoláda.
1Kdo udělil odpovědi palec? JájsemRaibek
před 1479 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Velmi nevhodné jídlo!!!
Zvláštní úvaha, kam by asi ty kalorie zmizely? Ubyde jen to, co ulpí na
nádobě, ve které se čokoáda rozpouštěla. :)
0
před 1479 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1678 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 582 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |