Avatar uživatele
Pavlína999

Když dělám lasagně, co má být horní a spodní vrstva?

Když dělám lasagně, co má být horní a spodní vrstva? Těstovina nebo náplň? Když to vyjde na těstovinu, je někdy docela dost tvrdá...

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? ReHu, briketka10 před 2055 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
iceT

Náplň, ta dole se stejně vsákne do těstoviny, a nahoře náplň se sýrem, přesně tak jak to napsali v diskuzi.

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
horko9

Ahoj,
obecně by to měla být vrstva náplně, protože jak říkáš, těstovina je pak tvrdá a nejde to ani ukrojit a je to suché jak troud :) takže nahoře určitě náplň a co jsem našel tady:
http://www.lasagne.cz/…

tak by to ještě mělo být posypané sýrem..

dole je to asi jedno, tam je to zalité stejně tou omáčkou a nic se tam připéci nemůže..
Mě se jednou stalo, že ty plátky lasagní byly nahoře docela spálené, ale to jsem asi dělal na moc stupňů :)

před 2055 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek