Avatar uživatele
zjentek

Kdo většinou jako první přijde na to, že je potravina kontaminovaná nebezpečnou látkou či mikroorganismem?

Např.>>>https://­www.kupi.cz/ma­gazin/clanek/14635-vyrobce-kunin-stahuje-z-obchodu-mlecny-dezert-ktery-obsahuje-nebezpecnou-latku-etylenoxid?ut­m_campaign=&ut­m_medium=z-boxiku&utm_sou­rce=www.seznam­.cz

Tak jistě, píší, že upozornila SVS. Jenže SVS určitě neprochází každý podobný výrobek, který míří na trh. Nebo snad prochází?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 1009 dny Sledovat Nahlásit



Otázka ještě nemá žádnou odpověď.



Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Rilika25

Příspěvek smazán administrátorem.

Avatar uživatele
zjentek

Vlastně jsem se chtěm zeptat, kdo zpravidla jako prvý přijde na nebezpečnou kontaminaci produktu určeného k jídlu. Nebezpečí zpravidla ohlásí SVS, ovšem NEVĚŘÍM, že skrz SVS prochází všechny podobné produkty, jako kdejaký „mléčný mls“.

před 1009 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek