Např. k zelímu, k masu, ragú nebo pečeni,
k dušeným masům, omáčkám, špenátu, nebo je přeléváme různými
dresinky.
0 Nominace Nahlásit |
Špecle jsou v podstatě těstovina, ne? Takže k čemukoliv, k čemu jsem ochoten jíst těstoviny. To samé bych řekl o kuskusu.
0
před 3488 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Hlavně k jídlu. Ale bez legrace – dobré jsou hlavně k masu.
0
před 3486 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tohle je super nápad na specle:
RECEPT NA BAVORSKÉ SÝROVÉ ŠPETZLE
https://www.youtube.com/watch?v=5a2gNdHby3c&list=UUz68KJVhtnJvmosQ4JNYIuQ
0
před 3484 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1678 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 582 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |