Pro uchování živin ani ne, ale v případě vitamínu C je to jedno – ničí se varem. Výrazný rozdíl je v chuti – brambory vařené ve slupce alespoň mně chutnají daleko líp. Jen ta piplačka s loupáním, ale stojí to za to.
2Kdo udělil odpovědi palec? ten který je, marci1
před 2309 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejzdravější jsou brambory pečené ve slupce ;-
Taková brambora je zásadou, jinak upravená brambora je kyselotvorná.
Z živinami je to téměř shodné, pod slupkou je nejvíce živin a ta se
většinou oloupe…
Olpopané se doporučuje vařit s kmínem, vodu dále nepoužívat, lidem
s kloubními potížemi.
2Kdo udělil odpovědi palec? ten který je, marci1
před 2309 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1679 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 585 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |