Avatar uživatele
lida.vik

Je lepší holandský řízky smažit na pánvičce,vnebo upíct v troubě? V troubě jsem to ještě nezkoušela..

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? Miroslavst, flodur, anonym, iceT před 4919 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

já peču většinou jen na pánvičce když jsem je dělala v troubě přišly mi vysušený

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Miroslavst

My smažíme na pánvičce nebo ve friťáku.
Po smažení než se dá na talíř ještě chvíli potočit v mikrovlnce.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
hanulka11

já peču v troubě na plechu vyloženém peč. papírem karbanátky a jsou výborné a myslím,že holanďák bych taky zkusila pect v troubě

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
vecernice

Já je dělám ve fritˇáku,protože bych u pánvičky vystála dolík.Kdybych dělala dva,tak je dám na panvičku.V troubě jsem je nikdy nedělala,myslím že by to nebylo ono.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
janek66

Je to „řízek“ a ten se musí usmažit pěkně v oleji,aby natáhnul trochu mastnoty a byl dobrý.Smažení mu dodá tu pravou chuť.Takovou v troubě nikdy nezíská.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek